Australië wel of niet? - Reisverslag uit Santpoort-Zuid, Nederland van Chris en Frederike Barth - de Bos - WaarBenJij.nu Australië wel of niet? - Reisverslag uit Santpoort-Zuid, Nederland van Chris en Frederike Barth - de Bos - WaarBenJij.nu

Door: Chris & Frederike

Blijf op de hoogte en volg Chris en Frederike

17 Januari 2010 | Nederland, Santpoort-Zuid

Lieve vrienden & familie,

Na uitgebreid nadenken en veel praten hebben wij eindelijk een beslissing genomen over Australië......wel of niet? Sommige van jullie zijn al op de hoogte en anderen niet, dus vandaar dat wij via deze weg iedereen ons goeie nieuws willen vertellen! Wij gaan!!!!!! Het idee om definitief te gaan is het niet geworden, maar we willen er voor een periode van 3 a 4 jaar heen. We gaan wel voor een permanent visum, dus de procedure gaat 3 jaar duren voor we weg kunnen. Verder houden we alle opties open, mocht het zo zijn dat er zich hier fantastische ontwikkelingen voordoen dan blijven we misschien hier. Maar wanneer het ons daar zo goed bevalt blijven we misschien alsnog en komen we dus niet terug. We zijn allebei helemaal gelukkig met dit besluit en staan er voor 200% achter. Het aftellen is begonnen!
We hopen iedereen natuurlijk binnenkort weer eens te zien!

Liefs, Chris & Frederike

• 18 Januari 2010 - 00:31